donderdag 16 augustus 2007

Lowlands yeah!!!

Dit weekend ben ik op Lowlands 2007... de tweede keer dat ik naar dit muziek- en cultuurfestival ga. Vorig jaar was erg geinig dus ik weet zeker dat - als het weer mee zit - ik 't naar m'n zin zal hebben. Natuurlijk volgt maandag een weekly stripje als verslag. Misschien zie ik je daar (bijvoorbeeld bij the Editors, Kaiser Chiefs of Kate Nash), anders tot maandag!

- Aimee

PS. de website iamshotaro.com is nog niet gefixt, maar er wordt aan gewerkt.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

En... vergeet Mötorhead niet ;-)!

Gr.,
Dennis

Anoniem zei

Hoi,

Ik ontdek net je site. Fanmail schrijven is niet mijn gewoonte, maar ik kon de neiging niet onderdrukken te posten dat ik je tekeningen toch wel erg cool vind.

(Het zal ermee te maken hebben dat ik niet eens meisjes ken die comics lezen. Laat staan die er werkelijk van houden, en zelf getalenteerd tekenen.)

Waarderende groet,

Martijn

aimee zei

hee Martijn, aardig berichtje van je :) thanx! blijf het blog checken, ik ben van plan het regelmatiger met tekeningen te updaten.

striptekendames zijn inderdaad zeldzaam, op elke stripbeurs waar ik kom zijn we weer in de minderheid.. ook de grote namen van de strip zijn mannen (franquin, vandersteen, toonder, disney..). tegenwoordig komen er steeds meer jonge meisjes die strip gaan tekenen en die ook echt populair worden - om een eenvoudige reden: ze maken strips waarin emoties en liefde enzo centraal staan. geen XIII of oorlogsverhalen meer. sommige mannen proberen die strips zelfs te maken (zie Blankets of Michiel vd Pols boek) maar echte vrouwenstrips blijven beter! kijk eens naar Judith van Istendael of Vera Brosgol of Becky Cloonan. groetjes!

Anoniem zei

hé, hé! niet zo stereotype denken, 'mée! jongens zijn zus en meisjes zijn zo en jongens mogen niet zo zijn en meisjes mogen niet zus zijn. ik zag je interview op een belgische site en ben je niet al te vaak bezig met wat jongesachtig is en wat meisjesachtig is? Meisjes moeten CandyCandy kijken en alleen jongens mogen Akira kijken? ik weet zeker dat je het daar niet mee eens bent dus waarom dan wel zo stereotyp-denken in verband met vrouwelijke tekenaars? De naam van Mickey Mouse is trouwens bedacht door MEVROUW Disney, aha! wat dacht je daarvan! ;-) Heb je albums van Guust Flater? Let eens op de gags waaronder de naam LIL staat geschreven. Die grappen zijn door Liliane Franquin bedacht! En how about Claire Bretécher, in de tijd van LÉcho des savannes maakte ze strips die Robert Crumb nog zouden doen blozen.

Anoniem zei

by the way, eh, sorry, ik ben niet zo teleurgesteld in je als het klinkt, hoor.
bizz