zaterdag 24 oktober 2009

Paralleia blog van start!

Vanaf heden is het Paralleia blog online! Ditmaal niet via Blogger, maar via de nieuwste blogsensatie Wordpress: http://paralleia.wordpress.com !


Voor degenen die niet weten waar ik het over heb: Sinds 2 maanden maak ik de wekelijkse strip Paralleia voor de krant 7Days (voorheen de Kidsweek), die op middelbare scholen verschijnt. De strip is een vervolgstrip over een parallele wereld (Paralleia dus), waarin de actualiteiten van hier en nu zich ook afspelen, maar in een iets andere vorm. Zo is de Mexicaanse griep in Paralleia wel een griepepidemie, maar dan veroorzaakt door rare buffels. En hoe zal het broeikaseffect eruit zien? Dit alles is vanaf nu te volgen op het bovenstaande blog! Nadat de strip is verschenen in de 7Days (elke vrijdag) wordt het blog geüpdate.
Elke 2 maanden is er een geheel nieuw verhaal waar de hoofdrolspelers Tikoi, Lyla en Ringo een actualiteit te lijf gaan.

Voor degenen die nog twijfelen of ze op de link klikken: het is simpelweg een gloednieuwe wekelijkse strip! Elke vrijdag een nieuwe aflevering!
Dat werkt wel, toch? ;)

Oja hier nog een paar afleveringen om jullie nieuwsgierig te maken :)

groetjes,
Aimée

Geen opmerkingen: