woensdag 6 februari 2008

Nieuwe dingen

Waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest. Pagina uit de strip 'De weg naar huis' met bijbehorende cover, die binnenkort op het Belgische stripblad P@per verschijnt.

De weekly van deze week en de cartoon voor de dagkrant van het IFFR.
En ik ben gevraagd voor een interview over mangahelden voor NOT (Onderwijstelevisie). Daarover later meer info! groetjes, Aimée

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prachtige pagina laat je hier zien. Ik ben ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. Hou je op de hoogte? En je weet, altijd een tweede exemplaar apart houden voor mijn "archief".

Emma zei

Hai Aimee, ik moet bekennen dat ik dit artikel nog niet gelezen heb, maar ik wilde even reageren op het stuk onder je daily - geweldig, je hebt helemaal gelijk. Goed van je dat je het daar zo neer zet, men zeikt. ^^ Thumbs up, ook voor de strip! Mocht ik 'm vinden, dan krijg je 'm terug. ; )

aimee zei

thanx :D ik moet zeggen, het luchtte ook heel erg op ^^

Merel zei

hee wat een mooie pagina zeg! Echt super dat je die strips doet, hardstikke tof! ^^
Iemand op mn school had t over je werk omdat ik zelf ook geinteresseerd ben in cartoonachtig tekenen dus vandaar een berichtje hier.

Maar goed dat het al zo vroeg zo lekker gaat, misschien kom ik nog wel eens een strip van je tegen in de winkel, altijd leuk!