vrijdag 5 oktober 2007

Deathnote moord

Grote shock in de mangawereld en daarbuiten. Het bericht heeft inmiddels de Japanse pers gehaald. Identiteiten van de moordenaar en het slachtoffer zijn nog onbekend. En elke mangalezer wacht de komende tijd met smacht af of er nog meer criminelen vermoord worden (want dan zou het pas echt kloppen). Te ziek voor woorden, als de moordenaar echt zo obsessed is met Deathnote dat hij denkt Kira/Light te zijn. Brrr..


Videofragment:
http://video.google.nl/videoplay?docid=-8207472240797302907&hl=nl

Overigens zijn mangareeksen helemaal geen strips en animatiefilms met als onderwerp gruwelijke taferelen. GROM!

3 opmerkingen:

calvin bexfield zei

Deathnote is een geweldig verhaal, maar dit gaat zelfs mij iets te ver. Afgehakte dijbenen? Bah, tja in een film zou ik het enorm spannend vinden, maar in Brussel is het gewoon ziek! Toch wel weer grappig om dan onderdeel van het 'gerecht' uit te maken...mag je tenminste betaald manga's lezen. Elk nadeel heb so sjen voordeel.

Anoniem zei

O.O Wow, je gaat toch niet een manga naspelen (behalve een hele leuke ;P) en al helemaal niet een thriller, en in de rol van de moordenaar.

Anoniem zei

Tss, die mensen hebben er duidelijk geen verstand van, manga is alleen strips (anders is het ANIME) en is niet altijd geweldadig, slechts soms. En Death Note is ook niet geweldadig, ik bedoel je ziet niet veel geweld haast niet. Death Note rules! Alleen Kira dood zonder geweld, hij hoeft geen lichamen in elkaar te hakken alleen een naam opschrijven (en diegenes gezicht kennen).

Ik vraag me af... zou deze fake Kira net zo knap zijn als Light...?