dinsdag 4 september 2007

Naar Oslo

MANGA!

Mijn eerste buitenlandse expositie... Samen met drie Noorse mangatekenaars heb ik eenexpositie samengesteld met zowel oud als nieuw werk. Schilderijen en prints wisselen elkaar af en voor elke mangaliefhebber is er iets. Dussss......Laat de afstand voor wat het is en kom donderdag gezellig kijken bij de opening van de expo in Oslo!

Van mijn hand dit keer enkel tien schilderijen (acryl). Ze hebben als thema 'de dood', maar laat je daar niet door afschrikken. Ik portretteerde geen lijken, maar zielen. De personen op de schilderijen bevinden zich in het hiernamaals (soms zonder het door te hebben) en praten over hun ervaringen met een nog levende romanschrijver. Deze gesprekken zijn te lezen in Engelse teksten die onder de schilderijen hangen.

De expositie duurt tot 19 oktober. Als je tot die tijd kans ziet om naar Noorwegen te gaan - Oslo is tenslotte een mooie stad om je herfstvakantie door te brengen - kom dan eens kijken in het IKM museum.

Foto's en een uitgebreid verslag van donderdag komen volgende week of in de weken erna op de site en het blog te staan. Hou het hier dus goed in de gaten!

xxx Aimée

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Aimee,

Veel plezier in Oslo! Ben benieuwd naar de reacties!

Grioetjes,

Jeroen van Emde Boas

Anoniem zei

Veel plezier in Osloo ! (Ben ik trouwens ook geweest vorig jaar zomervakantiie. )

x Maaike